Naročanje in obisk naše ambulante

no image

Hitre informacije o naročanju in obisku

/posodobljeno 16.04.2021/

AMBULANTE DELUJEJO NORMALNO - več...

Zdravstvene storitve spadajo med izjeme, ki lahko v epidemiološko neugodnih časih nemoteno delujejo v skladu z zmožnostmi posameznih ustanov. Glede na to, da je naša ambulanta specialistična ambulanta za dermatovenerologijo, nimamo možnosti namestitve Covid bolnikov, kar pomeni, da omejitve dela nimamo. Prav nasprotno, ljudi pozivamo, da zdravnika, v kolikor ga potrebujejo, obiščejo, saj z zgodnjim odkrivanjem bolezni preprečimo njeno poslabšanje ter morebitne zaplete in radikalnejše zdravljenje.

Za obisk naše ambulante se je potrebno naročiti. Za naročanje nas pokličite na 01 241 76 50 ali nam pišite na info@bartenjev.si, če je možno, se osebnemu naročanju izognite. 

POMEMBNO!

  • Prosimo, da prihajate na termin točno, oziroma največ 10 minut pred terminom.
  • Če je možno, pridite na dogovorjen termin sami, brez spremstva.
  • V prostore Dermatologije Bartenjev vstopajte z masko.
  • Obvezno si ob sprejemu razkužite roke.

Na pregled / poseg lahko pridete, če na dan pregleda:

  • niste imeli kontaktov s COVID-19 okuženim / potencialno okuženim bolnikom (oboleli svojci, sostanovalci)
  • nimate simptomov respiratornega infekta (povišana temperatura, kašelj, bolečine v grlu, žrelu, nahodni znaki, bolečine v mišicah)

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu info@bartenjev.si in na telefonski številki 01 241 76 50.

Odlok o dopolnitvi Odloka o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, ki je bil objavljen v Uradnem listu št 49/2020 in je začel veljati 11. aprila 2020, določa: izvajalci zdravstvene dejavnosti izvedejo zdravstvene storitve za paciente, pri katerih bi opustitev ali preložitev izvedbe zdravstvene storitve vodila v poslabšanje zdravstvenega stanja pacienta. Zdravstvena obravnava se na ta način zagotovi le pacientom, ki imajo negativno epidemiološko anamnezo in nimajo prisotnih znakov okužbe dihal. Podrobnejša navodila za sprejem in obravnavo teh pacientov pri izvajalcih zdravstvene dejavnosti določi minister, pristojen za zdravje, in jih objavi na spletni strani ministrstva, pristojnega za zdravje.

Najnovejše uporabne informacije o koronavirusu najdete na spletnih straneh NIJZ in Vlade Republike Slovenije 

Vsak lahko prispeva k svojemu zdravju in vsi lahko prispevamo k zdravju vseh nas!

STORITVE IN NAČINI PLAČILA

V Dermatologiji Bartenjev opravljamo dermatološke zdravstvene in estetsko korektivne storitve, več o tem tukaj.

Plačilo je možno z gotovino, karticami Maestro, Visa in Mastercard ali bančnim nakazilom. Možno je tudi plačilo na obroke s kreditno kartico Mastercard Gorenjske Banke, z NLB Visa/Mastercard, ter karticami drugih bank, ki vam omogočajo obročno plačevanje. Število obrokov je odvisno od končnega zneska, minimalen znesek obroka pa je odvisen od pogojev poslovanja banke.

Sodelujemo z zavarovalnicami Triglav zdravje in Vzajemna net kot izvajalec dermatoloških zdravstvenih storitev za njihove zavarovance nadstandardnega zavarovanja ter z ZZZS kot pogodben izvajalec koncesijskih dermatoloških zdravstvenih storitev.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 08:00 - 19:00

Torek:          08:00 - 19:00

Sreda:         08:00 - 19:00

Četrtek:       08:00 - 19:00

Petek:          08:00 - 18:00 

PODROBNE INFORMACIJE